2018. jan 16.

Canelloni Feri módra

írta: Petőcz Ferenc
Canelloni Feri módra

c4_1.jpg

Cannelloni Feri módra:

c1_2.jpg
5 dkg házi szalonnát apróra vágva fél fej aprított vöröshagymával 4 gerezd reszelt fokhagymával megpárolunk kevés olívaolajon.

c2_1.jpg


Hozzáadunk 60 dkg darált húst azzal is össze pároljuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzá adunk 15 dkg darált spenótot és a végén 25 dkg ricottát.

c3_2.jpg

Ezzel egy habzsákkal megtöltjük a tésztát. 10 dkg vajból 4 ek liszttel és 0,8 liter tejjel besamelt készítünk, hozzá adunk 1 tojást, kevés sót és reszelt szerecsendiót valamint 10 dkg reszelt sajtot.

c5.jpg

A tésztára öntjük és készre sütjük.

c6.jpg

Jó étvágyat!

Szólj hozzá

Olasz Nemzetek konyhája Húsok és halak Egészség vega és tészta