Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2017. máj 18.

Mics

írta: Petőcz Ferenc
Mics

Végre ide ért az a jó idő, amire vártunk rég. Ezen a hétvégén kerül megrendezésre az Ultrabalaton verseny 220 km-en a tó körül. Nekünk persze ott a helyünk, de végre bele csapunk, nem csak futunk és strandolunk (21 fokos a víz), hanem elő kerül futás előtt és után a grill. Íme az egyik kedvenc…

Tovább Szólj hozzá

Nemzetek konyhája Húsok és halak Szabadban láttuk főztük

2017. máj 15.

Sárga gévagomba savanyúság

írta: Petőcz Ferenc
Sárga gévagomba savanyúság

65 dkg gévagombát forrástól számítva 20 percig főzünk sós vízben, majd hagyjuk kihűlni, leszűrjük. 3 fej vöröshagymát felkarikázunk, 1,2 liter vízzel és 2,5 dl 10 %-os ecettel, 1 ek sóval, babérlevéllel, 1 ek mustármaggal és 1 ek korianderrel, kevés szemes borssal felforralunk, majd hagyjuk…

Tovább Szólj hozzá

Tartósítunk Szabadban láttuk főztük

süti beállítások módosítása