Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2019. feb 20.

Pikáns kacsacomb erdei gomba mártással és grillezett polentával ( 4 adag)

írta: Petőcz Ferenc
Pikáns kacsacomb erdei gomba mártással és grillezett polentával ( 4 adag)

4 db kacsacombhoz egy lime levét összekeverjük 1 dl olívaolajjal. Egy mozsárban 3 gerezd fokhagymát összezúzunk sóval, borssal, chilipehellyel, koriandermaggal és hozzáadjuk a lime-s olívaolajat. Ezt beledörzsöljük a bevagdalt húsba és 2-3 órára félre tesszük érni. Majd később előmelegített sütőben…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak

2019. feb 20.

Pakisztáni csirke massala biryani rizzsel

írta: Petőcz Ferenc
Pakisztáni csirke massala biryani rizzsel

Családi ünnepekker vagy éppen amikor vendéget fogadunk igyekszünk valami nagyon finomat, egyedi az asztalra varázsolni. Most is volt erre lehetőség és mivel első alkalommal vettem papaja gyümölcsöt, készíteni is szerettem volna valami egyedit. Keresgéltem és kicsit ugyan átalakítva a konyhánkban…

Tovább Szólj hozzá

indiai Nemzetek konyhája Húsok és halak

süti beállítások módosítása