Bryndzával és paprikával töltött göngyölt csirkemell.
Közelegnek az ünnepek, így az eddig ide fel nem töltött ünnepi receptek is felkerülnek a blogunkba. Elsőnek egy ünnepi italt kaptatok, most pedig ez a pénztárca kímélő, de mégis ünnepi fogás folytatja a sort. De jönnek majd sütemények, szaloncukrok házilag, torták és sós finomságok is. Jó étvágyat hozzá!
A recept 4 személyre készült, így kell hozzá 2 csirkemell, amelyet kifilézünk, így kapunk 4 darabka húst. Ezeket a darabokat óvatosan bevágjuk, kiterítjük. Húsonként egy-egy nagyobb alufóliát kikenünk olívaolajjal és bacon szeletek helyezünk rá
Erre kerülnek a sózott melldarabok.
A húsra pedig bryndzát teszünk gazdagon, ha valaki száraznak tartja kevés tejföllel lehet lágyítani és ennek közepébe kerül a darabolt kaliforniai paprika. Szeleteléskor jól mutat, nem csak finom.
A fóliába csomagoljuk a húsokat és sütőben 170 fokon kb 40 perc alat megsütjük. Szeletelve párolt zöldséggel tálaltuk, de bármilyen köret jó hozzá.