Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2017. ápr 20.

Svéd húsgombóc

írta: Petőcz Ferenc
Svéd húsgombóc

Elkészítés: 1 óra, könnyű

Vannak esetek, amikor az emberek a multikat szidják. Én nem szoktam, de rendszeresen esem az Ikea áruház csapdájába. Nos ez nem nekik reklám, de a bolt közepére érve kicsit megfáradva és megérezve az illatokat munka után vacsora előtt megéhezve ez az étel gyakran került elém. De szerettem volna…

Tovább Szólj hozzá

Svéd Nemzetek konyhája Húsok és halak

2017. ápr 20.

Rakott zeller

írta: Petőcz Ferenc
Rakott zeller

Elkészítés: 1 óra 30 perc, könnyű

Kellemes zöldséges friss étel télen, nyáron, bármikor és persze egészséges is. -1 evőkanál morzsa- vaj a tepsi kikenéséhez- őrölt bors- só- 2 tojás- 3 dl tejföl- 25 dkg húsos szalonna - 50 dkg burgonya- 50 dkg zeller Héjastul megfőzzük a burgonyát. A zellert meghámozzuk, 2-3 mm vastag szeletekre…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása