Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2017. jún 01.

Illatos snidlinges császármorzsa joghurtos zöldséges öntettel:

írta: Petőcz Ferenc
Illatos snidlinges császármorzsa joghurtos zöldséges öntettel:

A császármorzsát mindenki szereti, legalábbis gondolom. Ugye, a legjobb nagyi finom baracklekvárjával. Ugye, ez az étel vegetáriánus étel, bár erre senki nem gondol, de ez a tény. Ha pedig vegetáriánus, akkor létezik más változata is, íme itt is van egy sós változat, szerintem aki elkészíti, az…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

2017. máj 29.

Polip pörkölt

írta: Petőcz Ferenc
Polip pörkölt

Elkészítés: 1,5 óra könnyű

Görög polip pörkölt. Ebben az ételben az a jó, hogy itthon is elkészíthető, viszont elkészítés után a leírt mennyiségből 8 adag lesz, tehát kiadós, hiába tűnik elsőnek drágának a polip. Itthon 1500-2500 Ft között van az ára, de ha hasonlítjuk az általam kedvelt harcsával, annak ára még drágább,…

Tovább Szólj hozzá

Görög Nemzetek konyhája Húsok és halak

süti beállítások módosítása