Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2017. aug 27.

Orjaleves zsályás májgombóccal

írta: Petőcz Szabó András
Orjaleves zsályás májgombóccal

Amikor karajt veszek, mindig a csontosat választom, és megkérem a hentest, hogy legyen szíves kicsontozni nekem. A csontokat mindig lefagyasztom, így remek leves alapanyag mindig van a fagyasztómban. Most, így hó végén körül néztem a kamrámban és a fagyasztóban. Találtam benne fagyasztott…

Tovább Szólj hozzá

Magyar Levesek Húsok és halak

2017. aug 24.

Sajtos tészta

írta: Petőcz Ferenc
Sajtos tészta

Ez az egyik legegyszerűbb étel, mindenki ismeri, szereti, el tudja készíteni, de mégis mindenkinél más. Mi így készítjük, szeretjük. 50 dkg szárított tésztát megfőzünk vagy friss tésztából 40 dkg-t egy adagot. Közben egy nagy pohár tejfölt, egy tk sóval, 20 dkg reszelt füstölt sajttal, kevés…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása