Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2017. nov 26.

Sütőtökös tejszínes ragu párolt rizzsel

írta: Petőcz Ferenc
Sütőtökös tejszínes ragu párolt rizzsel

Elkészítés: 1 óra, könnyű

A sütőtök most éri el hazánk gasztronómiájában azt a helyet, amelyet megérdemel. Mert régen csak sütöttük. Most pedig már ételek sokasága érhető el, ezért itt van ez, de már többet is találtok oldalunkon. 60 dkg csirkemell kockázva, sózva és borsozva1 ág friss zsálya, szárított is jó, ha nincs…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

2017. nov 22.

Tárkonyos malacraguleves déli tőkegombából

írta: Petőcz Ferenc
Tárkonyos malacraguleves déli tőkegombából

Elkészítés: 1,5 óra,könnyű

A kutya séta a dunaújvárosi szigeten nem csak a kutyának jó és hasznos, hiszen Ő ott ki tudja futni magát, de nyitott szemmel járunk, akkor mindig találni valami ehetőt. A természet ajándékai évszakonként váltakoznak, de mindig van gomba. Az egyik hűséges tuskómat, így nem hagyhattam ki és találtam…

Tovább Szólj hozzá

Magyar Levesek Nemzetek konyhája

2017. nov 22.

Máktorta narancsos mascarpone krémmel

írta: Petőcz Ferenc
Máktorta narancsos mascarpone krémmel

Elkészítés: 2 óra, közepesen nehéz

Tavaly a családi karácsonyi partira ezt a tortát vittem, méltó követője volt az előző évinek. Az idei pedig már tervezem. Addig is készítsétek el. Ízleni fog. 26 centis torta forma22 dkg cukrot 7 tojással robotgép legmagasabb fokozatán felverünk 5 percen keresztül. Ezt követően hozzáadunk 10 dkg…

Tovább Szólj hozzá

Magyar Sós és édes szenvedélyek

süti beállítások módosítása