Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2018. jan 28.

Házi kacsamáj terrine

írta: Petőcz Ferenc
Házi kacsamáj terrine

Házi kacsamáj terrine, ahogy én szeretem. Ezt a receptet már régóta készítem, de valahogy az elmúlt két évben kimaradt. Most újra megcsináltam, mert egyik kedves kolléganőm éppen májast evett reggelire, de boltit. És a bolti a sok tartósítószerrel nem ugyanaz, mint ez. Szeretettel ajánlom nektek a…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak

2018. jan 22.

Göcseji sertésszelet (6 adag)

írta: Petőcz Ferenc
Göcseji sertésszelet (6 adag)

Elkészítés:1,5 óra, könnyű

Göcseji sertésszelet 6 szelet comb klopfolva, sózva, borsozva, kevés olajon kicsit elősütve 20 dkg zöldbab friss vagy fagyasztott. 30 dkg vegyes gomba, 2 dl szára vörösbor, egy paprika kockázva, 1 fej vöröshagyma kockázva 3 gerezd fokhagyma reszelve, egy csokor petrezselyem. A hagymákat a hús…

Tovább Szólj hozzá

Magyar Nemzetek konyhája Húsok és halak

süti beállítások módosítása