Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2019. dec 19.

Marcipánlikőr

írta: Petőcz Szabó András
Marcipánlikőr

Még nem késő elkészíteni ezt a receptet, hisz hamar elkészül és a felszolgálásáig a hűtőben pihen. Sokkal finomabb a házi, és remek ajándék is lehet. Másik likőrök receptjét is megtalálhatjátok a blogon például a tojáslikőrét vagy a máklikörét. A nádcukrot bátran helyettesíthetitek azzal amit otthon…

Tovább Szólj hozzá

2019. dec 17.

Brokkolival karfiollal töltött tekercsbaconbe csomagolva párolt hajdinával

írta: Petőcz Ferenc
Brokkolival karfiollal töltött tekercsbaconbe csomagolva párolt hajdinával

Minden évben van a blogunknak karácsonyi ajánlata ez lenne az egyik. Kicsit újra gondoltam a dagadótöltést és a tölteléket is, így tekercs lett és rendhagyó ám egyben nagyon finom étel készült. Hozzá párolt hajdina készült és egy kis házi savanyúval tálaltuk. Kb 1 kg volt a dagadó, amelyet…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása