Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2021. okt 21.

Lazac édesköménnyel

írta: Petőcz Ferenc
Lazac édesköménnyel

4 adag, elkészítés 30 perc, könnyű

Valahogy továbbra is beleragadtam a mediterrán konyhába, ennek egyik eleme a most következő recept. Nagy görög rajongó vagyok, de mostanában az olasz konyha van terítéken. Talán el kell látogatnom Itália partjaira és ott pihenni egy nagyot. De vajon mikor? Addig amíg ez létrejöhet és sikerül…

Tovább Szólj hozzá

Olasz Nemzetek konyhája Húsok és halak Egészség vega és tészta

2021. okt 20.

Francia rakott burgonya

írta: Petőcz Ferenc
Francia rakott burgonya

4 adag, gyors, könnyű

Nagyon szeretjük a rakott krumplit, szerintem ezzel nem vagyunk egyedül. Ez lenne az étel, ami egyszerűségében mégis nagyszerű. Most ennek francia változatát készítettük el, ízben sok különbség nincs, kicsit lágyabb inkább a technológia más, mint nálunk. Mi 4 személyes adagot raktunk össze, az…

Tovább Szólj hozzá

Francia Nemzetek konyhája Egészség vega és tészta

2021. okt 19.

Penne brokkoli pestóval és édesburgonyával

írta: Petőcz Ferenc
Penne brokkoli pestóval és édesburgonyával

4 adag, elkészítés 30 perc

Ismét egy gyors étel és most is az olasz konyha kerül terítékre. Az ősz is nagy kincseket rejt a kertekben a batáta azaz édesburgonya letermett a brokkoli most adja magát a tészta könnyen megfő, így ezek adják magukat. De jöjjön a recept. Hozzávalók: 32 dkg penne tészta ( jelen esetben teljes…

Tovább Szólj hozzá

Olasz Nemzetek konyhája Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása