Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2023. nov 16.

Fermentált édesköményes, csilis-szárzelleres savanyúság

írta: Petőcz Ferenc
Fermentált édesköményes, csilis-szárzelleres savanyúság

Mostanra oldalunkon is megszokott lett a fermetált étel, ezek közül jön egy újabb, ami annyira finom, hogy nálunk elkészültét követően azonnal el is fogyott, de sikerült róla képet készíteni még akkor is, ha nem legjobbat. E recept is egy újabb alternatíva lesz az édeskömény…

Tovább Szólj hozzá

Tartósítunk

2023. nov 16.

Röfi ropi házilag

írta: Petőcz Ferenc
Röfi ropi házilag

Az őszi esték, baráti sörözések, meccs nézések egyik kedvenc ropogtatni valója a roppanósra sült malacbőr falatka. Találtunk is egy receptet amelyet azonnal ki is próbáltunk. Úgy néz ki remekül működik és mivel most jön a téli malacságok sora könnyen hozzá jutni az alapanyaghoz. Szerintem ezt is…

Tovább Szólj hozzá

Magyar Nemzetek konyhája Húsok és halak

süti beállítások módosítása