Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2024. aug 02.

Tenger gyümölcsei spagetti

írta: Petőcz Ferenc
Tenger gyümölcsei spagetti

4 adag

Tart a nyár, a nyaralás sajnos már csak emlék, amely édes emlékeket és kellemes ízeket hordoz lelkünkben. Búsulni kár lenne, mert a nyár tart, talán kicsit sok is ez a kánikula és a szárazság, így sosem késő elkészíteni azokat az ételeket, amelyeket más országban fogyasztottunk és kicsit vissza…

Tovább Szólj hozzá

Olasz Horvát Nemzetek konyhája Húsok és halak

2024. júl 30.

krémsajtos tejszínes csirkeragu

írta: Petőcz Szabó András
krémsajtos tejszínes csirkeragu

 Akik rendszeresen olvasnak minket, ők tudják, hogy nem szeretek mosogatni. Igyekszem mindig olyan ételeket kitalálni, amihez vevés hozzávaló kell, és alig kell hozzá venni valamit. Lábas helyett én wokot szeretek használni, hamarabb készül el benne az étel. 4 adag lesz. Hozzávalók: 50 dkg…

Tovább Szólj hozzá

Magyar Húsok és halak Egészség vega és tészta

2024. júl 30.

mustáros tejszínes szarvasragu bulgurral.

írta: Petőcz Szabó András
mustáros tejszínes szarvasragu bulgurral.

Mi nagyon szeretjük a vadhúsokat, ezért amikor kedvezményes áron jutok hozzá, akkor mindig többet veszek belőle, és megy a fagyasztóba. Körete lehet bulgur, rizs, nokedli, esetleg friss kenyér is. Kitűnő hozzá egy pohár jól behűtött száraz fehér bor. 4 adag lesz belőle. Hozzávalók: 60 dkg szarvas…

Tovább Szólj hozzá

Magyar Húsok és halak

süti beállítások módosítása