Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2017. már 13.

Medvehagymás babkrém

írta: Petőcz Ferenc
Medvehagymás babkrém

Elkészítés: 1 óra, könnyű

Egy adag 83 kcal, szénhidrát 4, 75 gramm 15 dkg gyöngybabot megfőzünk, lehűtünk és egy avokádóval krumplinyomóval összetörünk. sózzuk, borsozzuk, 5 ek olívaolajat adunk hozzá és fél csokor aprított medvehagymát, 1 fej kockázott vöröshagymát, 1 citrom levét. Összekeverjük és egy napra hűtőbe…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

2017. már 13.

Tabbouleh

írta: Petőcz Ferenc
Tabbouleh

Elkészítés kb: 35 perc, könnyű

A tabbouleh a keleti konyha az arab világ, a mesés kelet egyik csodája. A legfontosabb, hogy a belekerülő alapanyagok megválasztásakor vannak kötelező elemek, citrom, olívaolaj, só, bors, bulgur , petrezselyem, menta és a többi pedig változik, mi van otthon, minek van idénye. De igaz ez? Részben,…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása