Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2017. máj 07.

Tejszínes spárgaleves

írta: Petőcz Ferenc
Tejszínes spárgaleves

Elkészítés: 30 perc, könnyű

Most kezdődik igazán a spárga idény, kezd megfizethetővé válni az ára és mi ki is használjuk ezt. Tartósítani is fogjuk, de addig is fogyasztjuk, így egy újabb recept nektek, amelyet követ majd a többi. Szeretni fogjátok és diétához is ideális. Egy adag 157 kcal, szénhidrát 20 gramm, zsír 0,54…

Tovább Szólj hozzá

Levesek Egészség vega és tészta

2017. máj 04.

Erdei gombás- tárkonyos csirkemellragu

írta: Petőcz Szabó András
Erdei gombás- tárkonyos csirkemellragu

Hozzávalók 6 főre: 60 dkg gévagomba felpucolva, 20 dkg csiperke, 2 nagy fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, fél kilónyi csirkemell, 2 tévé paprika, só, borskeverék, őrölt kömény, 2 dl. olaszrizling+ annyi víz, ami ellepi, 2 ág tárkony, 2 ek. étkezési keményítő, 2 dl. főzőtejszín. Személyenként 8…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Szabadban láttuk főztük

2017. máj 04.

Spárgás bazsalikomos sonkás tészta 4 főre

írta: Petőcz Ferenc
Spárgás bazsalikomos sonkás tészta 4 főre

Elkészítés: 30 perc, könnyű

Már elkezdtük, így folytatjuk is az egészséges, spárgás ételek sorát. Most is tésztaétel van a soron, szerintem ez is tetszeni fog. Egy adag: 441 kcal, szénhidrát: 72 gramm, zsír: 5 gramm 0,5 kg spárga karikázva1 fej vöröshagyma0,5 liter sűrű paradicsomlé (lehetőleg házi)0,2 kg gépsonka…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

2017. máj 03.

Spárgás snidlinges füstölt halas rizottó (4 adag):

írta: Petőcz Ferenc
Spárgás snidlinges füstölt halas rizottó (4 adag):

Elkészítés: 40 perc, könnyű

Visszavonhatatlan tavasz van és közeleg a nyár, ezt üzenik a spárgás receptek, ilyen recept a miénk is és jó étvágyat is kívánunk hozzá. Egy adag: 607 kcal, szénhidrát 65, 5 gramm 50 dkg spárgaegy nagy csokor snidling darabolva és a virágai1 nagy fej vöröshagyma nagyobbra darabolva3 gerezd…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása