Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2017. máj 11.

Gombás- tonhalas töltött paprika

írta: Petőcz Szabó András
Gombás- tonhalas töltött paprika

Elkészítés: 1 óra, könnyű

Hozzávalók:15 dkg rizs, olaj, 1 nagy fej vöröshagyma, 3 gerezd reszelt fokhagyma, 25 dkg csiperkegomba, só ,bors ízlés szerint, 15 dkg tonhalkonzerv, 4 nagyobb kaliforniai paprika, kis üveg kapribogyó. 1 adag 329 kcal, fehérje:22 gramm, zsír: 2,63 gramm, szénhidrát: 53 gramm. Előkészítés: A…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak

2017. máj 09.

Paradicsomos brokkoli csicseriborsóval

írta: Petőcz Szabó András
Paradicsomos brokkoli csicseriborsóval

Hozzávalók: 1 kg brokkoli rózsáira szedve, 2 vöröshagyma apróra darabolva, 2 nagy gerezd reszelt fokhagyma,olaj, 1/4 tk. gyömbér, kurkuma és római kömény, 400 g daraboltparadicsom-konzerv és ugyanennyi csicseriborsó-konzerv, 40 dkg száraztészta.    kcal: 569.13, fehérje: 23.29, szénhidrát:…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása