Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2017. okt 21.

Gombás csirkemell sonka házilag

írta: Petőcz Ferenc
Gombás csirkemell sonka házilag

könnyű

Az elmúlt időszakban rengeteg olvastam a házilag készült felvágottakról. Könnyűnek is ígérkeztek a receptek, gondoltam nekem is bele kell vágni. Miért is ne? Eredetileg saját szedésű erdei gombából terveztem, most helyette ez készült, mert féltem, mi lesz akkor, ha nem sikerül és az erdei gombai…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak

2017. okt 20.

Narancsos csirkecomb sült répával és rukkolás burgonyapürével

írta: Petőcz Ferenc
Narancsos csirkecomb sült répával és rukkolás burgonyapürével

Tavaly születésnapomra ezt a vacsorát készítették nekem. Végre kipróbálhattuk ezt a tányért is. Nagyon nagy étel és finom. Itt az ideje felrakni ide, mert lassan jön a következő születésnap. Vajon idén milyen vacsival lepnek meg szeretteim? Hozzávalók: 4 db narancs és csirke alsó- és felsőcomb, 30…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak

2017. okt 20.

Rozmaringos édesburgonya- leves fokhagymás, fűszeres pirítóssal

írta: Petőcz Ferenc
Rozmaringos édesburgonya- leves fokhagymás, fűszeres pirítóssal

Ezt az étel remeket Szabó András blogunk társzerzője követte el. Sajnos most nem jutott ideje, így én osztom meg a receptjét. Ez az étel nem ma, hanem a heti egyik esős este készült, de csak most van időm feltölteni.Hozzávalók: a nagy fej vöröshagyma apróra vágva, 3-4 gerezd fokhagyma reszelve, kb.…

Tovább Szólj hozzá

Levesek Egészség vega és tészta

2017. okt 17.

Csicseriborsós sütőtökragu

írta: Petőcz Szabó András
Csicseriborsós sütőtökragu

Most hogy lassan beköszönt a sütőtök szezon, úgy gondoltam hogy valami különlegeset készítek e remek alapanyagból. Gyermekkoromban csak sütve fogyasztottuk, nagy örömömre újabban sok mindent készítenek belőle. Igyekszem minél több sütőtökös receptet elkészíteni, megosztani. A megszokott erős paprika…

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása