Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2018. aug 10.

Mogyorós csirke (Gong Bao csirke)

írta: Petőcz Ferenc
Mogyorós csirke (Gong Bao csirke)

Elkészítés: 30 perc, könnyű ( 4 adag)

A kínai ételeket sokan szeretjük, de az elkészítésük többnyire ismeretlen. Itt lesz ismert étel számotokra, elkészíteni egyszerű, de aprólékos munka,mégis megéri. A mosogatást meg hagyjuk a végén másra. 1 tojásfehérjét felverünk kemény habbá, majd belemasszírozzuk 60 dkg kockázott csirkemellbe,…

Tovább Szólj hozzá

Kínai Nemzetek konyhája Húsok és halak Egészség vega és tészta

2018. aug 07.

Humusz

írta: Petőcz Ferenc
Humusz

Elkészítés: könnyű

A humusz az arab világ egyik kedvenc étele, általában pitával fogyasztják sok-sok olívaolajjal, fűszerekkel. Mi is fogunk chiliset, spenótosat készíteni, de ez most az alaprecept, amelyet rendszeresen készítünk.  Az elmúlt napokban paellat készítettünk, és a bontott csicseriborsót nem szerettük…

Tovább Szólj hozzá

Arab Nemzetek konyhája Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása