Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2018. dec 07.

Magos mustár

írta: Petőcz Ferenc
Magos mustár

Elkészítés: könnyű

4 dl 6 %-os tárkonyecetet keverjünk 2 dl 100%-os almalével és adjunk hozzá 14 dkg fehér és 6 dkg fekete mustármagot. Az egészet tegyük félre kettő napra, kb ennyi idő kell ahhoz, hogy a mustármag megszívja magát folyadékkal. Ezt követően szedjük ki a mustármag 1/3-t, az ecetes lé 1/3-t öntsük le és…

Tovább Szólj hozzá

Tartósítunk

2018. dec 04.

Rántott sertésláb

írta: Petőcz Ferenc
Rántott sertésláb

Eljött az év utolsó hónapja, amely a nagyszerű lakomák időszaka. Sok étel található már blogunkon, amely egy-egy ünnepi fogás része lehet. Most a szilveszteri ételekhez próbálunk tippet adni. Ez különösen fontos, hogy megfelelően étkezzünk, mert ilyenkor az italfogyasztás is keményen meg tudja…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak

süti beállítások módosítása