Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2019. már 15.

Olívás felvágott házilag

írta: Petőcz Ferenc
Olívás felvágott házilag

Nagyon szeretjük a boltokban kapható olavíabogyós mortadellát. Eredetileg azt szerettem volna házilag is elkészíteni, de valami más, nagyon finom sikerült. A házi felvágottak sajátja, hogy hamaabb romlanak, mint a bolti, így végtermék egy része fagyasztóban végi későbbi felolvasztásra várva, de…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak

2019. már 15.

Savanyú belsőségleves

írta: Petőcz Ferenc
Savanyú belsőségleves

Gyermekkoromban soksor ettünk ilyent, én nagyon szeretem. Szerintem nektek is tetszeni fog, csak bátran, szüleink, őseink ilyentettek és 80-100 évet éltek. Egy edényben kevés zsíron megfonnyasztunk 1 kockázott vöröshagymát, majd hozzáadunk 1 kg sértéstüdőt, 60 dkg sértés szívet, 2-3 sertésnyelvet.…

Tovább Szólj hozzá

Levesek Húsok és halak

2019. már 15.

Retek zöldje leves buggyantott tojással 6 adag.

írta: Petőcz Ferenc
Retek zöldje leves buggyantott tojással 6 adag.

A többség a most készült leves alapanyagát kidobja, szemétnek gondolja. Nem rég egy retekből készült ételt mutattunk, ahol már felhasználtam a retek levelét. Ezenfelül retekből készült hsgombóc leves is van már oldalunkon, érdemes böngészni, Kevesen tudják, hogy a retek levele ehető és maimálisan…

Tovább Szólj hozzá

Levesek Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása