Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2019. jan 18.

Grillezett kápiás vörösbab főzelék 4 adag

írta: Petőcz Ferenc
Grillezett kápiás vörösbab főzelék 4 adag

Erről az ételről igazi tálalt képem nincs, csak munkahelyre csomagolt, de szerintem ez nem ront az étel minőségén, így szívesen ajánlom figyelmetekbe. 60 dkg vörösbabot 2 nappal főzés előtt beáztatunk. A főzés napján a bab másfélszeresének megfelelő mennyiségű vízbe felrakjuk főni a babot ez kb 1,5…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

2019. jan 16.

Krémes káposzta saláta (10 adag)

írta: Petőcz Ferenc
Krémes káposzta saláta (10 adag)

  Úgy hallottam beköszönt az influenza szezon, sajnos. Én már mos is kicsit kehes vagyok, a tél pedig a déli gyümölcsök kivételével kevésbé kedvező a vitaminpótlásban.Ez a recept viszont gazdag feltöltést ad és igencsak kiadós, ajánlom szeretettel. 50 dkg lilakáposztát legyalulunk, ehhez adunk 3…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

2019. jan 16.

Erdei gombás veseragu vörös borban főve

írta: Petőcz Ferenc
Erdei gombás veseragu vörös borban főve

Új év, új ételek lehetne ez a mottó, de csak annyi történt, tele a fagyasztó és megnéztük mit ehetnénk belőle. Amittaláltunk újragondoltam és elkészítettem, mellesleg nem mellékes, hogy szeretjük a belsőségeket is. Így egy egyszerű és egyben nagyszerű étel kerekedett néhány alapanyagból. 5 dkg házi…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Szabadban láttuk főztük

süti beállítások módosítása