Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2020. ápr 28.

Budapest sertésszelet

írta: Petőcz Ferenc
Budapest sertésszelet

6 adag

Szerintem sokan vagyunk, akik szeretjük ezt az ételt, gyermekkoromban sokszor ettem, de valahogy napjainkra feledésbe került. Most megidéztem az ízeket, jól tettem, sikere volt itthon. Ajánlom bárkinek, egyszerű, gyors és finom. 6 szelet sertés karajt kiklopfolunk, sózunk, borsozunk, lisztbe…

Tovább Szólj hozzá

Magyar Nemzetek konyhája Húsok és halak

2020. ápr 28.

Rántottás-zöldséges tekercs kukoricás barna rizzsel

írta: Petőcz Ferenc
Rántottás-zöldséges tekercs kukoricás barna rizzsel

4 adag, könnyű, elkészítés 1 óra

Egyszerű, gyors és mégis meglepően finom fogás, mellette egészséges és a cukorbetegek is fogyaszthatják a barna rizs miatt, mert kevésbé emeli a glikémiás indexet.  4 szelet karajt kiklopfolunk, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük. Erre kerül fürj tojásból készül rántotta, nekem szeletenként 7 fürj…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

2020. ápr 28.

Pitypang szörp

írta: Petőcz Ferenc
Pitypang szörp

A természet kincstára határtalan lehetőségeket rejt számunkra, hogy egészségesen tudjunk élni. Hiszem, vallom, látom, hogy napjainkban elvesztettük a kapcsolatot a természettel, így félünk is a bennük rejlő csodák használatától. Magam mindig is kerestem az utat, hogy kapcsolatban maradjak a…

Tovább Szólj hozzá

Tartósítunk Szabadban láttuk főztük Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása