Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2021. nov 09.

Burgundi marharagu

írta: Petőcz Ferenc
Burgundi marharagu

Könnyű, elkészítés ideje 5-6 óra

A most következő étel hagyományosan marhalábszárból készül és biztosan van hozzá eredeti recept, de mi abból készítettük ami rendelkezésre állt és így is egy ünnepi étel kerekedett. Szerintem karácsonyi fogásnak is tökéletes. Hozzávalók: 1 kg kockázott marha színhús ( mi lapockát használtunk) 2…

Tovább Szólj hozzá

Francia Nemzetek konyhája Húsok és halak

2021. nov 09.

Citromos krémes

írta: Petőcz Ferenc
Citromos krémes

Sajnos COVID gyanú miatt nem tudtam végül meghívni a családot a születésnapomra. Így nem készült torta, mert 2 főre feleslees. Viszont találtam egy tökéletes citromos krémes recepet, és azt készítettem el. Így karácsony előtt ez is felkerült a készítjük még sokszor listára. Ajánlom…

Tovább Szólj hozzá

Sós és édes szenvedélyek

süti beállítások módosítása