Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2018. ápr 26.

Citromos-rozmaringos csirke sült zölségekkel

írta: Petőcz Szabó András
Citromos-rozmaringos csirke sült zölségekkel

Azok akik rendszeresen olvassák blogunkat vagy facebook csoportunkat, azoknak nem újdonság, hogy mostanában sütőben céklát, édesburgonyát és édesköményt készítünk köretnek. Most a retek és a sárgarépa készül így. Itt az ideje, hogy e két zöldség táplálkozásunkban új szerepet…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak

2018. ápr 24.

Tavaszi zöldséges tészta (6 adag)

írta: Petőcz Ferenc
Tavaszi zöldséges tészta (6 adag)

Elkészítés: 30 perc, könnyű

25 dkg fodros kocka tésztát forrásban lévő vízben megfőzünk. Ez alatt az idő alatt egy másik edényben 20 dkg  darabolt fodros kelt leforrázunk., visszahűtjük. 2 fej vöröshagymát 4 ek olívaolajon megpárolunk, hozzáadunk 1 csokor aprított újhagymát és pár gerezd reszelt fokhagymát is. A tészta…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása