Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2018. okt 29.

Spenótos csirkecomb mézes sütőtökkel 4 főre

írta: Petőcz Ferenc
Spenótos csirkecomb mézes sütőtökkel 4 főre

A receptet Szabó András készítette. Egy régi adósságunk a blogra ezt felrakni, nagyszerű fogás, tán nem a legszebben tálalható étel és ez látszik is, ugyanakkor annál nagyobb ízélmény, amelyért javasoljuk az elkészítését. Hozzávalók: 4 egész csirkecomb, só, őrölt szerecsendió ízlés szerint,…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

2018. okt 29.

Sütőtökös rozmaringos ragu

írta: Petőcz Ferenc
Sütőtökös rozmaringos ragu

0.5 db sütőtök (kb. fél kg) 30 dkg debreceni kolbász/ lecsó kolbász/ virsli is ok5 db krumpli 1 db nagyobb fej hagyma 5 dkg szalonna 2 gerezd fokhagyma 0.5 dl olívaolaj 2 dl vörösbor só bors 0.5 teáskanál őrölt chili és currypor 2 szál rozmaringág A sütőtököt és a krumplit meghámozzuk. Egy…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása