Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2019. ápr 30.

Sonkás padlizsános makaróni házi készítésű makaróniból

írta: Petőcz Ferenc
Sonkás padlizsános makaróni házi készítésű makaróniból

50 dkg készre főzőtt házi makarónit előkészítünk. Felkockázunk 30-40 dkg főtt sonkát, mi a húsvéti maradékot hasznosítottuk. 2 közepes padlizsánt vékonyabb csíkokra szelünk, megsózunk, borsozunk, majd olívaolajjal megkenjük mindkét oldalát és sütő grill funkcióján kicsit előpirítjuk a…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

2019. ápr 30.

Makaróni tészta készítése házilag

írta: Petőcz Ferenc
Makaróni tészta készítése házilag

50 dkg tésztához: 22 dkg BL 55 sima fehér isztet elkeverünk 8 dkg durum tésztaliszttel, 2 tojással 1 tk sóval, 5-6 ek vizzel. Majd jó összedolgozzuk, kigyúrjuk. Ezt követően zacskóba és hűtőbe téve minimum 30 percet pihentetjük. Ezt követően a tésztakészítő makaróni fejével kinyomjuk a megfelelő…

Tovább Szólj hozzá

Tartósítunk Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása