Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2019. okt 10.

Szüreti szűzérme

írta: Petőcz Ferenc
Szüreti szűzérme

4 fej vöröshagymát nagyobb darabokra vágunk. kb 80 dkg sertés szüzet felpucolunk, majd sóban, borsban beforgatjuk. Kevés olívaolaj és vaj keverékén a szűzérmét megpirítjuk, majd kivesszük az edényből. A visszamaradt zsiradékon a hagymákat megpároljuk, majd hozzá adjuk a sértés szűz darabokat, 30…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak

2019. okt 10.

Céklakrémleves kecskesajttal

írta: Petőcz Ferenc
Céklakrémleves kecskesajttal

Ősszel, télen vitamint és finomat? E recept jó példa erre és még gyorsan is elkészül. 1 nagy fej nagyobb darabokra darabolt hagymát kevés olívaolaj és vaj keverékén megpárolunk. Hozzáadunk fél kg darabolt, meghámozott céklát és sózzuk, borsozzuk, picit pároljuk, majd alá öntünk 1 dl vörösbor ecetet…

Tovább Szólj hozzá

Levesek Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása