Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2020. már 17.

Savanyú tojás

írta: Petőcz Szabó András
Savanyú tojás

A tojásra legtöbbször csak hozzávalóként tekintünk, pedig ennél sokkal többet is ki lehetne hozni. Ritkán díszítő elemként bukkan fel. Most hogy közeleg a húsvét, egy olyan receptet mutatok meg, ami minden bőségtálon megállja a helyét. Nagyon egyszerű elkészíteni, és különleges íz lesz az eredmény.…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

2020. már 16.

Csirkés rakott brokkoli

írta: Petőcz Szabó András
Csirkés rakott brokkoli

Sokan vannak úgy hogy a ledolgozott munkanap után nincs kedve sokat bíbelődni a vacsorával, mégis valami főtt ételre vágyik, ne legyen sok hozzávaló, és hamar kész is legyen. Erre tökéletes ez a recept. A brokkoli vastag szárát se szoktuk kidobni, hanem a fás részt levágjuk róla körben, és…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása