Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2020. nov 22.

Pikáns joghurtos csirkecombfilé karalábé tócsnival

írta: Petőcz Ferenc
Pikáns joghurtos csirkecombfilé karalábé tócsnival

4 adag

A 160 grammos diéta 1 újabb eleme, 1 adag: 414 kcal, fehérje 45,5 gramm, szénhidrát 30,63 gramm, zsír: 12,85 gramm Hozzávalók:  4 db csirkecomb filé 2 dl joghurt 10 gr curry por 10 gr kurkuma 15 gr só 4 gerezd fokhagyma 10 gr őrölt koriander Kotányi chili paprika 10 gr mustármag 3 db…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

2020. nov 22.

Fermentált savanyúság

írta: Petőcz Ferenc
Fermentált savanyúság

A fermentálás újra divat, bár sokan azt gondolják új dologról van szó. A tejsavas érleléssel érik a savanyú káposzta, a kovászos uborka, régen csak ez a módszer létezett, így működnie kell más minden zöldséggel. Mi is próbálkoztunk, korábban a kimcsi is így készült. Megosztjuk tapasztalatinkat, hogy…

Tovább Szólj hozzá

Tartósítunk

süti beállítások módosítása