Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2024. okt 06.

Kapros- kókusztejes- kurkumás harcsa ragu tintahal tintás rizottóval

írta: Petőcz Ferenc
Kapros- kókusztejes- kurkumás harcsa ragu tintahal tintás rizottóval

A hala ételek egy dimenziója készült nálunk, keverdtek egy picit a kultúrák és közben már a jövendő karácsonyi asztalra is jötlet e halas és nem tengeri étel. Hozzávalók:  1 kg harcsa kockázva 1 nagy fej vöröshagyma kockázva 2 gerezd reszelt fokhagyma 2 ek olívaolaj 1 csokor kapor aprítva 1…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

2024. okt 02.

Padlizsános-paradicsomos gnocchi

írta: Petőcz Szabó András
Padlizsános-paradicsomos gnocchi

Köztudott tény, hogy az olyan ételeket részesítem előnyben, amikhez kevés edényzetet kell felhasználni. A padlizsánt kisebb adagokban kevergetve süssük meg. A zörgős állag olyan, amikor meg kavarjuk, akkor "zörgős hangot ad, kívűlről ropogós, de még belül puha. A hátramaradt olajat, sajnos nem…

Tovább Szólj hozzá

Olasz Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása