Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2022. jún 23.

Kanászpecsenye

írta: Petőcz Ferenc
Kanászpecsenye

Ez a recept balatoni nyaralásunk alatt készült egyszerű körülmények közt, de az étel mégis ünnepi jó fogás és egyben olyan recept, amely éttermi és házias ízeket vegyesen hordoz. Annak aki nem engedheti meg magának, hogy tóparti étteremben étkezzen egy éttermi adag árából 4 tagú családot tud…

Tovább Szólj hozzá

Magyar Húsok és halak

2022. jún 20.

Fermentált sonka

írta: Petőcz Ferenc
Fermentált sonka

Ismét itt vagyunk örömmel, lelkesedéssel telten még akkor is, ha valamivel több, mint egy hónap eltelt azóta, hogy nem jelentkezett a blog és ez egyáltalán nem jellemző ránk. De itt a nyár, nekünk is járt egy nagy pihenés itt az elején, azért főztünk is közben, így most felkerülnek az ételek.…

Tovább Szólj hozzá

Tartósítunk Húsok és halak

süti beállítások módosítása