Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2022. júl 09.

Köleses bojtárfazék

írta: Petőcz Ferenc
Köleses bojtárfazék

4 adag

Itt a nyár, ez az étel még bográcsban készült el, hagyományos alföldi étel. Mivel most tűzgyújtási tilalom van, azért ennek a konyhában is neki állhatunk és új értelmet nyer a gulyás leves fogalma.  Hozzávalók: 50 dkg marhahús kockázva 1 fej vöröshagyma 2 gerezd…

Tovább Szólj hozzá

Magyar Nemzetek konyhája Húsok és halak Egészség vega és tészta

2022. júl 09.

Zöldséges csirke ragu cukkini spagettival

írta: Petőcz Ferenc
Zöldséges csirke ragu cukkini spagettival

4 adag

Ez az étel nyaralásunk alatt készült, éppen kellően elteltünk a lángosoktól, zsíros és grilles húsoktól, valami igazán könnyű nyári vacsorát szerettünk volna készíteni, akkor találtunk egy receptet, amelyet a saját ízlésünkre formáltunk. Szerintem ismét valami finomság született, ajánlom…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

2022. júl 04.

Marokkói vegán egytál kuszkusz ágyon

írta: Petőcz Ferenc
Marokkói vegán egytál kuszkusz ágyon

6 adag

Tombol a nyár és ilyenkor a könnyeb ételek játszanak nagyobb szerepet. Nálunk mindig előtérbe kerülnek a mediterrán és az arab konyha ételei. E recept is egy ezek közül, de picit el időzünk majd néhány étellel ebben a világban, tehát érdemes lesz követni minket. Hozzávalók:  piros-, sárga,…

Tovább Szólj hozzá

Arab Nemzetek konyhája Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása