Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2024. ápr 12.

Csicseriborsós sárgarépa főzelék garam masala pácban érlelt tofuval.

írta: Petőcz Ferenc
Csicseriborsós sárgarépa főzelék garam masala pácban érlelt tofuval.

4 adag

Időnként megemlítjük, hogy szénhidrát csökkentett étrendre van szükségünk egészségügyi okok miatt, így az étkezési "bűnőzést" azért többnyire egészségesebb ételekkel kompenzáljuk. A most következő recept is egy ilyen főzelék, amelynek amúgy is minden asztalon helye lehet az ízek nagyszerű…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

2024. ápr 11.

Nézsai almával töltött nyúl párolt lila káposztával

írta: Petőcz Ferenc
Nézsai  almával töltött nyúl párolt lila káposztával

Követőinknek nem szokatlan, hogy rendszerint visszatértünk a gyökerekhez és egy-egy múltbéli táj jellegű magyar ételt keltünk életre. A most következő nógrádi recept is ezek közé tartozik, amilyen egyszerű, annyira nagyszerű étel. Hozzávalók: 2 kg nyúlhús (egy egész nyúl hátsó része) só, 1…

Tovább Szólj hozzá

Magyar Nemzetek konyhája Húsok és halak Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása