Lisztek kenyérsütéshez
Mi ezekből sütünk
Magyarországon is egyre nagyobb divat lett a nosztalgia, amelynek része, hogy házilag készítünk kenyeret. De mindig ott van az, hogy nem lehet elérni a megfelelő alapanyagot vagy nem megfelelő a recept és akkor még a kezdők rutintalansága is keresztbe tesz a sikernek. Mi azt tudjuk majd garantálni, hogy a közölt péksütemény és kenyér receptek általunk kipróbáltak, mindig lesz hozzá kép és a leírt alapanyagok elérhetők itthon is. és remek receptek, sikeresen meg tudjátok majd csinálni Szándékosan nem fogjuk kiírni, honnan szerezzük be az alapanyagokat, de javasoljuk, hogy gazdaságosság miatt nézzetek körül különböző malmok választéka között és közvetlen tőlük rendeljetek, mert a szállítási költséggel együtt is olcsóbb lesz, mint a bolti vásárlás. a házi kenyér mindig jobb,mint a bolti és sokkal olcsóbb is.
Receptjeinkben általunk használt lisztek:
BL 55 liszt péksüteményekhez
BL 80 fehér kenyérliszt
BL 112 félfehér kenyérliszt (pl.: bagetthez vagy félbarna kenyérhez)
Rl-125 sötét rozsliszt
TBL 70 fehér tönköly liszt
TGL 300 teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt
GL-200 graham liszt
BL-200 teljeskiőrlésű búzaliszt
DSL durum simaliszt
RL-190 teljeskiőrlésű rozsliszt
A-00 pizzaliszt
Kukoricaliszt