Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2020. aug 26.

Rakott tök

írta: Petőcz Ferenc
Rakott tök

6 adag

1 adag: 453 kcal, fehérje 25,9 gramm, szénhidrát 36 grammzsír 23,57 gramm. Hozzávalók: 1,5 tök tisztán felpucolás után lereszelve 1 fej kockázott vöröshagyma 50 dkg darált comb 40 dkg paradicsom kockázva 25 dkg mascarpone 1 ek őrölt füstölt pirospaprika 1 ek pirospaprika 15 dkg rizs só,…

Tovább Szólj hozzá

Húsok és halak Egészség vega és tészta

2020. aug 26.

Kapros húsgombóc leves

írta: Petőcz Ferenc
Kapros húsgombóc leves

Megint úgy néz ki eltelt egy nyár. Ma hajnalban munkába jövet azon gondolkodtam, hogy igazán friss a reggel, bár nem hideg és nehéz eldönteni, hogy tavaszi első napfényes vagy már az őszi még napfényes reggelre ébredtünk. De ettől független elrepült egy furcsa nyár, ahol talán a végén volt most egy…

Tovább Szólj hozzá

Levesek Húsok és halak Egészség vega és tészta

2020. aug 25.

Aszalt paradicsom

írta: Petőcz Ferenc
Aszalt paradicsom

Életemben az első üveg aszalt paradcsommal és magával ezzel a termékkel arab boltkoban találkoztam a 2000-es évek elején. Később az olajban eltett változattal pedig 2008-ban Görögországban amikro a piaconkaptunk ajándékba egy üveggel, azóta itthon is terjedőben, hiszen finom humuszban, kenyérben,…

Tovább Szólj hozzá

Tartósítunk Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása