Régi és új étkek, mai ízek

Feri és András receptjei

2020. okt 23.

Karfiolos-spenótos csicseriborsó leves

írta: Petőcz Ferenc
Karfiolos-spenótos csicseriborsó leves

Látható, hogy ezekben a napokban a szénhidrát csökkentett étrend és ezen belül a csicseriborsó, mint alapanyag került elő. Most ez a recept zárja a sort, tartalmas leves és csak 14,5 gramm a szénhidrát tartalom.  Hozzávalók: 30 dkg karfiol 30 dkg csirkemell 3 gerezd fokhagyma,  1 ek curry…

Tovább Szólj hozzá

Levesek Húsok és halak Egészség vega és tészta

2020. okt 23.

Padlizsános csicserikrém

írta: Petőcz Ferenc
Padlizsános csicserikrém

Még mindig egy jó szénhidrát csökkentett kence. Egy adag csak 14 gramm szénhidrátot tartalmaz. Hozzávalók: 20 dkg leöblített, lecsepegtetett csicseriborsó konzerv 40 dkg padlizsán 1 natúr joghurt só, bors,citrom, római kömény chilipehely 1 gerezd fokhagyma A padlizsánt süssük puhára…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

2020. okt 23.

Sült karfiolos csicseriborsókrém

írta: Petőcz Ferenc
Sült karfiolos csicseriborsókrém

A cukorbetegség régen hatalmas nyűg volt, most sem egyszerű, új étrendet, életritmust követel meg. Szerencsére napjainkra a 160-180 grammos diétába már jól , könnyen beilleszthető finom ételek érhetők el, ez i egy ilyen darab, egy felnőtt adag 22,7 gramm szénhidrátot tartalmaz, pirítóssal,…

Tovább Szólj hozzá

Egészség vega és tészta

süti beállítások módosítása