Pikáns kolbászkrém szendvicsekbe
Elkészítés: 10 perc, könnyű, nagyon finom
Egy újabb kence, amely megtöri a hétköznapi unalmas szendvicsek hegemóniáját.
Hozzávalók:
- 25 dkg füstölt kolbász
- 10 dkg puha vaj
- 1 -2 ek házi magos mustár (recept a blogunkon)
- 1 ek tejföl
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 nagy fej vöröshagyma vagy 2 szál újhagyma
- 1 tk zöld habanero paprika őrlemény
- 2 ek lecsepegtetett savanyított jalapeno paprika
- só, bors, köménymag
- 1 ek őrölt pirospaprika
A kolbászt ledaráljuk a legapróbb lukú darálón a fokhagymával, hagymával, jalapenóval, majd a többi alapanyaggal összekeverjük, a fűszereket ízlés szerint adjuk hozzá. Behűtjük, szendvicsekre tálaljuk.
Jó étvágyat!