2020. máj 26.

Pikáns kolbászkrém szendvicsekbe

írta: Petőcz Ferenc
Pikáns kolbászkrém szendvicsekbe

Elkészítés: 10 perc, könnyű, nagyon finom

img_0047.JPG

Egy újabb kence, amely megtöri a hétköznapi unalmas szendvicsek hegemóniáját.

Hozzávalók:

  • 25 dkg füstölt kolbász
  • 10 dkg puha vaj
  • 1 -2 ek házi magos mustár (recept a blogunkon)
  • 1 ek tejföl
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 nagy fej vöröshagyma vagy 2 szál újhagyma
  • 1 tk zöld habanero paprika őrlemény
  • 2 ek lecsepegtetett savanyított jalapeno paprika
  • só, bors, köménymag
  • 1 ek őrölt pirospaprika

A kolbászt ledaráljuk a legapróbb lukú darálón a fokhagymával, hagymával, jalapenóval, majd a többi alapanyaggal összekeverjük, a fűszereket ízlés szerint adjuk hozzá. Behűtjük, szendvicsekre tálaljuk.

img_0046.JPG

Jó étvágyat!

Szólj hozzá

Magyar Nemzetek konyhája