Rántott haltekercs Feri-módra
Gyors, egyszerű, finom
Most egy olyan recept jön, amelyet már nagyon régen készítettem, kicsit feledésbe is merült, pedig régebben nagy kedvenc volt. Most a képeinket nézegetve találtam meg és a blogon nincs rajta, újból elkészítjük és talán a böjti időszakba is könnyen beilleszthető.
Hozzávalók:
-
Halfilé
-
bébi spenót
-
gomba szeletelve
-
póréhagyma
-
tejszínes tömlős sajt
-
só, őrölt fehérbors
-
tojás,panírmorzsa, liszt.
A halfiléket sózzuk, borsozzuk, szeletenként rárakunk egy-egy szelet bacont, erre kenjük a sajtot. A sajtra kerül a gomba, spenót és póréhagyma, majd feltekerjük az egészet. Fogpiszkálóval összetűzzük és panírozzuk, forró olajban sütjük. Rizzsel vagy sült burgonyával vagy valamilyen salátával vagy mártogatóssal tálaljuk.
Jó étvágyat!