2023. feb 19.

Rántott haltekercs Feri-módra

írta: Petőcz Ferenc
Rántott haltekercs Feri-módra

Gyors, egyszerű, finom

spe2.jpg

Most egy olyan recept jön, amelyet már nagyon régen készítettem, kicsit feledésbe is merült, pedig régebben nagy kedvenc volt. Most a képeinket nézegetve találtam meg és a blogon nincs rajta, újból elkészítjük és talán a böjti időszakba is könnyen beilleszthető.

Hozzávalók:

  • Halfilé
  • bébi spenót
  • gomba szeletelve
  • póréhagyma
  • szeletelt bacon
  • tejszínes tömlős sajt
  • só, őrölt fehérbors
  • tojás,panírmorzsa, liszt.

spe3.jpg

spe4.jpg

spe5.jpg

A halfiléket sózzuk, borsozzuk, szeletenként rárakunk egy-egy szelet bacont, erre kenjük a sajtot. A sajtra kerül a gomba, spenót és póréhagyma, majd feltekerjük az egészet. Fogpiszkálóval összetűzzük és panírozzuk, forró olajban sütjük. Rizzsel vagy sült burgonyával vagy valamilyen salátával vagy mártogatóssal tálaljuk.

Jó étvágyat!

Szólj hozzá

Húsok és halak