2018. sze 28.

Fűszeres sertéskaraj fetával hegyes erős paprikával töltve fokhagymás chiliszósszal öntözött baconbe csomagolva

írta: Petőcz Ferenc
Fűszeres sertéskaraj fetával hegyes erős paprikával töltve fokhagymás chiliszósszal öntözött baconbe csomagolva

dsc01370.JPG

Sertés karaj szeletek ki klopfolunk. Sózzuk, fűszerezzük. Egy vágódeszkára ráhelyezünk bacon szeleteket, erre kerül a hús.

dsc01363.JPGdsc01365.JPG

A hús szeletekre hegyes paprikát teszünk, aki nem bírja rakjon bele kaliforniait, valamint kerül bele fetasajt és reszelt fokhagyma. Majd a tekercseket feltekerjük és olívaolajjal kikent hőálló tálba helyezzük.

dsc01367.JPG

170 fokra előmelegített sütőbe tesszük és egy kb 1,5 órát sütjük, időnként chili szósszal megkenjünk, aki nem szereti a csípőset, ketchuppal kenheti helyette. Amikor megsült kivesszük, 10-15 percet hagyjuk állni és utána tálaljuk. Jó étvágyat!

dsc01368.JPG

Szólj hozzá

Húsok és halak