Fűszeres szűzérme párolt zöldségekkel BBQ szósszal
2 adag
Nyaralásunk utolsó estéjén nem szerettünk volna sok mindent csak andalogni egyet a Balaton partján, egy jót vacsorázni, végül mégis házilag készítettünk főfogást étterem helyett. Egyszerű étel lett, de nagyszerű.
Hozzávalók:
- 30 dkg szűzérme
- őrölt bors, őrölt koriander, só
- BBQ szósz (jelen esetben bolti)
- Bolti toszkán grill zöldség keverék
- 2 ek olívaolaj
A szűzérmét felkarikázzuk, majd egyesével mindegyiket kezünkkel kilapítjuk picit. Sózzuk, fűszerrezük és pihentetjük 1-2 órát. A grill zöldség rendelkezett saját fűszerezéssel és fűszervajjal így megpároljuk. Az olajon pedig kisütjük a szűzérme karikákat, hamar elkészül, nem szabad túl sütni. Tálaljuk és BBQ szósszal öntjük le.
Jó étvágyat!