Pirítós juhtúróval sült zöldségekkel
Több, kevesebb sikerrel, de próbálunk tenni egészségünkért, így most ez a recept is jól jöhet a húsvéti nagy sonkázások utén reggelinek, vacsorának egyaránt. Mi a teljeskiőrlésű kenyér mellett tettünk most voksot és közben készítettünk házi kovászos kenyeret is. Jöjjön tehát a recept, amely oly egyszerű, hogy sokszor fogjátok Ti is készíteni.
Hozzávalók:
- teljeskiőrlésű kenyér
- juhtúró
- pár szem koktélparadicsom
- újhagyma vagy vöröshagyma vagy lilahagyma vagy vegyesen darabolva
- pár szem gomba
- paprika darabolva
- kevéske cukkini darabolva
- só, frissen őrölt bors esetleg zöldfűszerek
A kenyérszeleteket pirítsuk meg, majd kenjük meg juhtúróval. Erre kerülnek a már előtte olívaolajon kevés sóva és borssal megpirított zöldségek. S, nagyjából ennyi, új ízek egyben, nagyon finom fogás.
Jó étvágyat!