Kelbimbó remulád mártásban
Egy szuper gyors meglepő finomságot találtunk, kipróbáltuk, ízlik, tovább adjuk. Ideális salátának vagy önmagában köretnek húsok mellé.
Hozzávalók:
- 50 dkg kelbimbó
- 1 citrom leve
- 5 ek majonéz
- 3 ek tejföl
- 1 ek mustár
- 1 csokor petrezselyem aprítva
- só, frissen őrült bors
A kelbimbót pucoljuk fel, majd helyezzük késes betétű robotgépbe és aprítsuk össze. Ezt követően helyezzük át egy tálba az aprított kelbimbót, sózzuk enyhén és borsozzuk keverjük össze a citrom levével.
A többi alapanyagot keverjük össze, majd adjuk az öntetet is a kelbimbóhoz. Összekeverjük és hűtőben hagyjuk érni 1-2 órát. Tökéletes könnyű vitamindús salátát kapunk.
Jó étvágyat!