Sült édesburgonya saláta gránátalmával sült hússal
4 adag

Kollégánőmnek sokat meséltem róla, mennyire szeretjük a gránátalmát aztán meglepett bennünket egy szatyor almával a kertjükből. Kerestünk így új receptet, amelyet örömmel osztunk meg veletek. Szerintünk tetszeni fog.
Hozzávalók:
- 2 édesburgonya
- só, bors
- 4 ek gtánátalmamag
- 3 ek feta
- aprított petrezselyem
- olívaolaj
- gránátalmás krémbalzsamecet
- 4 szelet fűszerezett hús tetszés szerinti (jelen esetben tarja)
Az édesburgonyát karikákra vágjuk kb 2-3 cm-es karikákra, majd sós lobogó vízben addig főzzük, ameddig félig megpuhul. Ekkor sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk és ráhelyezünk még egy sütőpapírt. Egy pohárral picit ellapítjuk., hogy ne essen szét.
Mindkét oldalát lekenjük olívaolajjal, ...











