Tárkonyos mustáros vesetokány gombával
4 adag
Tokányok széles sora van már a blogunkon, most egy újabbal folytatjuk a sort, ráadásul egy belsőséggel, amely méltatlan van manapság mellőzve.

Hozzávalók:
- 60 dkg tisztított vese
- 20 dkg aprított csiperke
- 1 fej kockázott vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma reszelve
- tárkony
- 1 dl száraz fehérbor
- só, frissen őrölt bors
- 1 ek étkezési keményítő
- 2 dl tejszín
- 2 ek mustár
- 25 dkg száraz tarhonya
- 3 ek zsír
2 ek zsíron megfuttatjuk a hagymákat, közben az 1 ek zsíron lepirítjuk a tarhonyát. Amikor a tarhonya lepirult felöntjük két és félszeres mennyisíégű vízzel, sózzuk, megfőzzük, félretesszük.
A hagymák amikor üvegesre párolódtak hozzá tesszük a gombát és a felpucolt csíkozott vesét. (A ...












